Vanaf dinsdag 29-06-2021 zal HSK Trias elke dinsdagavond weer een Zomer Avond Competitie (ZAC) organiseren! Zomerstop van 27-07 tm 24-08.

Starttijd: 19.35 uur

We rijden in twee categorieën, A & B:

A categorie: heren tussen 16 en 50 jaar (alle licenties) – 1 uur 10 minuten en 3 of 5 rondes

B categorie: heren 50+, dames, cat 7 en nieuwelingen (alle licenties) – 1 uur en 3 of 5 rondes

Inschrijven kan vanaf 19.10 uur in de kantine maar ook vooraf via https://bit.ly/2UOsJxX (inschrijven via de KNWU hoeft maar een keer maar scheelt weer in de registratie ter plekke). Kosten zijn €2 voor leden van de volgende verenigingen: HSK Trias, RWV De Spartaan, RWC Ahoy, WWV & RCMD de Coureur. Voor leden van andere verenigingen zijn de kosten €6 per keer. Inschrijfgeld dient bij de inschrijftafel te worden voldaan (kan ook met pin).

Dinsdag 29-06-2021 zal er worden gewerkt met een eenmalig rugnummer. Dinsdag 09-06-2021 zullen er rugnummers worden uitgegeven voor het hele seizoen, dit rugnummer neem je dus mee naar huis. Borg is €5 per nummer. Lever je je nummer aan het eind van het seizoen in krijg je je borg terug. Nummer kwijt is een nieuw nummer a €5 borg wederom.

De start zal elke dinsdag stipt om 19.35 uur zijn. Inschrijving sluit om 19.25 uur, mee doen daar buiten mag maar zonder rugnummer en einduitslag. Er zal voorlopig geen klassement worden bijgehouden ivm de eventuele wisseling als De Spartaan weer beschikt over haar eigen parcours. Start is gezamenlijk. Bij dubbelen van renners mogen deze niet aansluiten bij de kopgroep. B renners die zijn gefinisht wordt gevraagd achter het jury langs te fietsen naar de kantine ivm de registratie.

Reglementen verder:

- Materiaalpech/valpartij: melden bij de jury tot 5 rondes voor het einde compensatie
- Schijfremmen toegestaan
- Voortijdig koers verlaten: melden bij de jury
- Afgelasting van de wedstrijd: vooraf via app, website & social media
- Helm verplicht
- Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn haar materiaal
- Hou het veilig en gezellig, ZAC is er voor iedereen, leer elkaar hier de kneepjes van het wielrennen zodat de sport gezond blijft en iedereen mee kan doen!