Wil jij beginnen met wielrennen of een betere wielrenner worden?
 

Bij HSK Trias rijden enthousiaste wielrenners die actief zijn op ieder niveau, van starter tot Pro racer. Voor al deze verschillende groepen biedt HSK Trias passende begeleiding, inspirerende trainingen en een actieve renners community.

Ter voorbereiding op het wegseizoen bieden wij de HSK Trias wielrenners vanaf januari op ons verlichte clubcircuit de Uithof iedere dinsdag om 19:30 een gestructureerde training en zijn wij mede organisator van de succesvolle C6 trainingswedstrijden.

Vanaf april worden er voor startende en ervaren wielrenners wekelijks trainingen gegeven door onze KNWU gediplomeerde trainers. Deze trainingen hebben tot doel om zowel techniek als conditie te verbeteren en iedere renner op eigen niveau voor te bereiden op de wedstrijden. De trainingen variëren van theorie (mbv videomateriaal) en praktijk bochtentechniek en koerstechniek voor starters, via het houden van “oefenwedstrijden”, tot intensieve wedstrijdsimulatie in sprintraces. Na afloop van de trainingen is er in onze kantine tijd voor een gezellig (herstel-)drankje.

Voor de renners die beter willen worden en gestructureerd willen trainen is er de HSK Trias Performance Group. De renners in deze groep kunnen gebruik maken van Performance Management en Coaching bij het trainen en opstellen van hun trainingsplannen. Tevens wordt er o.a. via video analyse en persoonlijke coaching gewerkt aan het verbeteren van de (koers-) techniek, tactiek en de positie op de fiets en in het peloton.

In de actieve HSK Trias community geven de coaches en leden elkaar advies over alles wat met wielrennen en materiaal te maken heeft. Ook worden er afspraken gemaakt over gezamenlijke trainingen en te rijden wedstrijden.

HSK Trias heeft ook een Gran Fondo team, dat deelneemt aan verschillende UCI Gran Fondo’s met als doel kwalificatie voor de UCI Gran Fondo World Championships. Ook hier worden via de community de gezamenlijke deelnames afgesproken en reizen voorbereid.

Spreekt jou dit aan?

Neem contact met ons op om een keer mee te komen trainen en meer te weten te komen over HSK Trias, of meld je direct aan als lid.

Wegwielrennen senioren
Wegwielrennen jeugd
Mountainbike
Toeren