Welkom bij HSK Trias!

Wat leuk dat je lid bent geworden van onze mooie wielervereniging! Wij heten je hartelijk welkom als nieuw lid van HSK Trias. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie om snel wegwijs te raken binnen onze club.

Wielrennen, mountainbiken en veldrijden kan bij ons op elk niveau, van beginner - die nog nooit op een racefiets of mountainbike heeft gezeten – tot gevorderde toerder en ervaren wedstrijdrenner met licentie. Naast trainingsfaciliteiten en wedstrijden zijn er bij onze vereniging regelmatig activiteiten op en rond het clubparcours. Dit zijn onder andere de jaarlijkse clubkampioenschappen en familiedag met BBQ, een bierproeverij, clinics voor dames en beginnende fietsers, clinics over fietsonderhoud en georganiseerde toertochten in de regio of elders in het land, bijvoorbeeld in Zuid-Limburg.

 

Organisatiestructuur

HSK Trias wordt geleid door het dagelijks bestuur van een voorzitter, secretaris en penningmeester en bestuursleden, die ook voorzitter zijn van de verschillende commissies: jeugd, senioren, marketing- en communicatie en facilitair. Verder heeft de vereniging een vertrouwenscontactpersoon. De namen en gegevens zijn te vinden op onze website.

De organisatie van HSK Trias bestaat volledig uit vrijwilligers.

 

Communicatie

We proberen onze leden op verschillende manieren te informeren over de activiteiten die we organiseren.
Er wordt met enige regelmaat een nieuwsbrief per e-mail aan de leden gestuurd.

Ook communiceren we via verschillende WhatsApp groepen:

  • Er is een informatie groep waar alleen het bestuur informatie op kan zetten en waar de clubritten met een link naar Strava op staan. Leden kunnen daar niet op reageren. Niet iedereen vindt dat namelijk prettig en zo houden we de informatiestroom behapbaar.
  • Er is een groep HSK-Trias1 waar iedereen informatie mag delen en kan reageren. Leuk als je mooie foto’s van je fietstocht hebt of andere leden wilt tippen op speciale wielerevenementen. Grapjes en reacties mogen ook, als het maar voor iedereen leuk en respectvol is. 🙂
  • Er is een groep Licentiehouders Trias. Deze groep is voor de wedstrijdrijders. Er worden bijvoorbeeld afspraken gemaakt om samen naar wedstrijden en trainingswedstrijden te gaan.
  • Er is een groep Trias dames. Soms worden er speciale trainingen georganiseerd voor de dames en die worden in deze groep gedeeld. In deze groep kan worden gereageerd en er kan informatie worden gedeeld.

Als je graag toegevoegd wilt worden aan één of meerdere WhatsApp-groepen, neem dan contact op met: Mike van Peeren, Nynke van der Zee of Jolanda Pauli.

Verder hebben we een app Haags Wielercafé die te downloaden is via de AppStore (Apple) of Android-store. Op onze website publiceren we ook met enige regelmaat nieuws. Daar is meer informatie te vinden over onze mooie club.

 

Clubtenue

De HSK Trias clubkleding kan worden besteld bij Carel Voges: c.voges@fotocavo.nl.

 

Iets doen voor de club?

We zouden het erg fijn vinden als je iets extra's zou willen doen voor HSK Trias. Er zijn altijd vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor een bardienst, inschrijftafel bij wedstrijden, wegkapiteins voor toerritten, (hulp)trainers voor de jeugd en er is vast iets wat bij jou (of je ouders) past. En als vereniging bieden we ook gratis cursussen aan om bijvoorbeeld een wegkapitein te worden. Uiteraard zijn wij als vereniging altijd op zoek naar extra sponsoren.

Als je interesse hebt om iets als vrijwilliger te doen of je hebt ideeën over sponsoring, dan kun je hiervoor contact opnemen met één van de bestuursleden. De contactgegevens zijn op de website te vinden onder het kopje 'algemeen' en dan onder 'bestuur en contact'.

 

Wil je wedstrijden rijden?

Lees dan ook de informatie op deze pagina.

 

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur