Op maandag 17 mei organiseert Stichting Topsport for Life een 'WielerCafé'!
Vanaf 19.30 uur is Partycentrum Vlietzight, Oude veiling 1 in Maasland de locatie voor een unieke avond, die u als wielerliefhebber niet mag missen!
Tijdens deze avond ontvangt Hans Prakke, bekend van NOS-Langs de Lijn en Radio Tour de France, een gemêleerd gezelschap aan wielerprominenten. Te gast zijn onder andere Michael Boogerd, Teun van Vliet en Johan van der Velde. Maar ook Ivo Opstelten, oud-burgemeester Rotterdam, Wim Hendriks, van Tour de France Rotterdam, en Peter Kapitein namens Stichting Alpe d’HuZes zijn aanwezig.

Met verder een veiling, loterij en demonstraties.
Topsport for Life is een stichting die activiteiten initieert, organiseert en ondersteunt ten bate van goede doelen. Met dank aan de grote inzet en betrokkenheid van (ex)topsporters.

Op dit moment richt Topsport for Life zich volledig op de fondsenwerving voor Alpe d'HuZes. Onder meer door met twee teams (waaronder Michael Boogerd, Teun en Nita van Vliet, Johan van der Velde, Petra de Bruin, Arie Hassink, Ben Koken e.a.) deel te nemen aan dit prachtige evenement. Maar ook door sponsor- en donatiepakketten uit te geven en eigen activiteiten te organiseren, zoals bovengenoemd WielerCafé.

U bent met uw leden en partners van harte welkom op 17 mei a.s. Kaarten à 15,- kunt u bestellen via www.topsportforlife.nl of afhalen bij:
kapsalon Hairstart, ’s-Herenstraat 1 te Maasland (Maandag gesloten)
cafe Het Wapen van Maeslant, Kerkstraat 41 – 42 te Maasland
Holland Bottling (Aquadraat) Jan van der Laarweg 24 te De Lier
(openingstijden; Maandag en Vrijdag: 13.00 – 17.00 uur en Zaterdag: 10.00 – 14.00 uur)

De opbrengst van de kaartverkoop én van de overige activiteiten op deze speciale avond, gaat volledig naar Alpe d'HuZes/KWF Kankerbestrijding.