De voorjaarsklassiekers zitten erop, de temperatuur stijgt en Le Grand Départ Utrecht nadert snel. Deze zomer start de Tour de France in Utrecht! Dit is de kans voor menig wielerfan om de renners, ploegen en de  welbekende Tourkaravaan van dichtbij te bekijken. 

Een week voor le Grand Départ  is de officiële toertocht van de Tour de France, Toerversie Utrecht. De route volgt het eerste deel van de 2e etappe Utrecht – Zeeland. Een ultieme kans om te rijden waar de renners strijden voor het geel. Toerversie Utrecht is voor iedereen, van de enthousiaste beginner tot de doorgewinterde wielertoerist. Iedereen is welkom en iedereen vindt een route op zijn of haar maat. Je kunt kiezen uit 4 uitgepijlde routes: 35, 75, 110 en 150 km. Inbegrepen is een speciaal ontworpen Toerversie Utrecht wielershirt (75, 110 en 150 km) of sportshirt (35 km). Uiteraard zijn er diverse verzorgingsposten onderweg en kan je na afloop nagenieten van een leuk wielerfestival van Toerversie Utrecht. Van massage voor de vermoeide benen, de nieuwste fiets accessoires, optredens en leuke activiteiten voor degene die liever aanmoedigen dan zelf fietsen.

Om de Tourkoorts nog verder aan te wakkeren, zoveel mogelijk mensen de kans te geven op een uniek stukje Tour-beleving, willen we u vragen Toerversie Utrecht op te nemen in de agenda op de website.

Naast Toerversie Utrecht zijn er in het kader van de Tourstart allerlei andere leuke activiteiten te doen in en rondom Utrecht: van exposities tot muziekoptredens. Kijk op: utrecht2015.com

Toolkit Toerversie Utrecht_advertentie-2.jpg