Op zaterdag 9 oktober start op de boulevard in Scheveningen de eerste van de vijf toertochten van de Vacansoleil 4 Challenge. De organisatie is al in een vergevorderd stadium qua voorbereidingen om er voor de deelnemers een unieke ervaring van te maken. Naast de oud-profs Michael Boogerd, de presentator van Wielerland TV, Steven Rooks, Mathieu Hermans , Johan van der Velde en bondscoach Leo van Vliet zullen ook enige renners van het Vacansoleil Pro Cyclingteam op 9 oktober in Scheveningen aan de start staan om de eerste in de reeks van vijf toertochten te rijden.

Korting leden NTFU en ANWB

De leden van de NTFU kunnen van een extra korting van 5 euro genieten als ze zich inschrijven voor de Vacansoleil4Challenge. Rijdt u bv maar één toertocht dan betaalt u geen 35 euro maar slechts 30 euro. U kunt u zich dus als lid van de NTFU inschrijven per toertocht voor een voordeligere prijs terwijl u toch de stempelkaart kunt gebruiken om meer artikelen bij elkaar te sparen. Als NTFU-lid kunt u dus flexibeler zijn qua inschrijven terwijl u toch extra korting geniet.

Leden van de ANWB kunnen ook van een extra korting van 5 euro gebruik maken, echter geldt deze korting alleen bij inschrijving bij vier of vijf toertochten. Als lid van de ANWB betaalt u dan 90 euro voor vier toertochten ipv 95 euro of 100 euro voor vijf toertochten ipv 105 euro.

Gratis entreebewijs Thermen Holiday

Na Shimano is ook Sauna Thermen Holiday toegetreden als subsponsor van de Vacansoleil 4 Challenge. De saunaketen, met complexen in het Zuid-Hollandse Schiedam en het Drentse Zuidwolde, stelt voor alle deelnemers aan vier of vijf toertochten een gratis entreebewijs ter beschikking voor één van de Thermen Holiday sauna's ter waarde van 29,50 euro. De vouchers zijn geldig van januari 2011 t/m juni 2011, waarbij de vakanties zijn uitgesloten. De gratis entreebewijzen zullen worden uitgedeeld bij de eerste toertocht van de Vacansoleil 4 Challenge op 9 oktober in Scheveningen.