Ride for Hope: durf jij de uitdaging aan?


De tweede editie van de RideForHope zal dit jaar wederom door ons land fietsen! Op 15,16 en 17 juni zullen de deelnemers van Nederlands langste benefiet wielertocht door maar liefst twaalf provincies fietsen en dit alles in maar drie dagen! Durf jij deze uitdaging aan? Twijfel dan niet langer en schrijf je NU in voor deze benefiet tocht waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan kankerbestrijding! 

Ride for Hope
De RideForHope is de langste benefiet wielertocht van Nederland voor de kankerbestrijding. De deelnemers fietsen in 3 dagen over een route in de vorm van een 'Ribbon', het internationale teken van hoop. Ze fietsen door alle 12 provincies van Nederland, omdat kanker iedereen treft. Na 3 dagen fietsen wordt het eindpunt bereikt: de befaamde Cauberg in Limburg. 

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Voor één op de drie Nederlanders is hoop een woord van toekomst. En hoop willen de deelnemers van de RideForHope brengen. We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten. We willen genezing!

Interesse?
Altijd al een actieve rol willen spelen in de strijd tegen kanker? Dit is DE kans om jouw steentje bij te dragen door middel van het binnenhalen van donaties die in zijn geheel ten goede komen aan onderzoek naar kanker. De fietstocht bestaat uit zes etappes van ieder ongeveer 125 kilometer en kan individueel of als team gereden worden als full ride of als estafette (ieder één of meerdere etappes).

Het inschrijfgeld bedraagt per deelnemer € 100, -, deze zijn bestemd om alle kosten te dekken die gemaakt worden voor de gehele organisatie rondom de RideForHope. Daarnaast wordt van elke deelnemer een sponsorbijdrage van minimaal € 1.500, - per deelnemer verwacht en deze gaan voor de volle 100 % rechtstreeks naar onderzoek naar kanker!

 Inschrijven is mogelijk via onze website: www.rideforhope.nl !!!