ooievaar_mol.jpg

Ook in 2015 vliegt de Gulle Ooievaar weer over het Haagse! Het Ooievaarklassement keert aan het eind van het seizoen maar liefst 515 euro uit!

 

Haags Kampioenschap

Bij alle wielerwedstrijden waarbij HSK Trias betrokken is zijn punten te verdienen.

De eerste punten kun je in je zak steken bij de Haagse kampioenschappen op 8 maart. De winnaar ontvangt 10 punten aflopend naar 1 punt voor de 10e plek.

Ronde van de Uithof

Ook bij de Ronde van de Uithof in mei zijn er punten te vergaren. De winnaar krijgt 20 punten, aflopend naar 1 punt voor de 20e plek

Zomeravondcompetitie

Tijdens de Zomeravondcompetitie wordt er op donderdagavond gereden op het parcours van HSK Trias. Hierbij krijgent de eerste drie van de A-Categorie 3, 2 en 1 punt.

Zondagmorgencompetitie

Tijdens de zondagmorgencompetitie wordt enkele keren vereden op het parcours van HSK Trias. Tijdens deze wedstrijden zijn er 10 puntebn voor de winnaar, aflopend naar 1 punt voor de nummer 10.

Ronde van het Statenkwartier

De meeste punten zijn binnen te harken in de Ronde van het Statenkwartier. Hier krijgt de winnaar 30 punten, aflopend naar 1 punt voor de 30e plek!

Standen

De stand van het Ooievaarklassement wordt vanaf 8 maart wekelijks bijgehouden en virtueel opgehangen in het Wielercafé. Ook hangt de stand vanaf 8 maart in de kantine van HSK Trias.

Kijk voor de puntentelling en het prijzenschema op: http://wielercafe2.homestead.com/Ooievaarklassement.html