Vroeg op voor de meeste Ouders koelboxen vullen en op weg naar Trias. Vrijwilligers zijn al druk in de weer, om het geheel goed te laten verlopen. En de weersgoden zijn ons terwille. Om 10.30 klink het eerste startschot en de kleine {Raasjes en Knetemannetjes} op weg voor de wedstrijd over 4 rondes. Al snel is het voor enkele een opgave, grote verschillen, maar blij als ze over de streep zijn en kunnen glunderen met hun beker.

Bij de overige Categorien kun je waarnemen dat de wielersport weer in opgaande lijn is bij de jeugd. Renners en Rensters geven blijk van de winnaars mentaliteit en er wordt hard gekoersd. Vooral de Zeeuwse dames die {binne niet zunig} laten de heren de achterkant van hun zadel zien. Geweldig om die te zien koersen. En nagelang hun aankomst het krijgen van de beker en voor 1-2-3 een bos bloemen.

De dames van de E.H.B.O.konden hun tassen dicht laten.Ook matriaalpech was minimaal. Terugkijkend op een geslaagde dag, waarin men middels loterij leuke prijzen kon winnen beschikbaar gesteld door onze sponsors, kunnen wij met veel genoegen terugzien op een geslaagd festijn. Met een dank aan onze medewerkers voor hun inzet.

Trias staat weer op de kaart gelet op de reacties van Derden.