In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 november a,s, staat HSK Trias voor een krachtproef. Namelijk het (mede) organiseren van de Rabo Beach Challenge en een nationale veldrit op ons parcours.
Dit kan alleen slagen als we met z'n allen hier de schouders onder zetten. Bij deze wil ik een vriendelijk beroep doen op degenen die niet aan een van deze evenementen deelnemen om te komen helpen. Per evenement zijn +/- 20 medewerkers nodig.

De werkzaamheden voor de Beach Challenge beginnen zaterdags om 07.30 en eindigen om +/- 16.00 uur en bestaan uit het opbouwen en afbreken van de start en finish, het beveiligen van oversteekpunten, het afhalen van de tijdchips van de fietsen van de deelnemers, het uitreiken eventueel van goody bags.

De werkzaamheden voor de veldrit op zondag (geen vossenjacht) bestaan uit het opbouwen van het parcours en het beveiligen hiervan en vangen aan om 08.00 uur en duren tot +/- 17.00 uur.

Laat mij even weten als je mee wil helpen, voor welke dag (liefst alle twee) en of het voor de gehele dag is of een deel ervan.

Ik ben bereikbaar via de email [b]muldersenior@online.nl[/b]
of mobiel [b]06-44954398[/b]
of [b]070-3467150[/b]

Grt. Peter Mulder