Beste fietsliefhebber,

Mijn naam is Gerben Bouma en ik ben, net als u, een enorme fietsliefhebber. Racefietsen, mountainbiken of een 'gewone' fietstocht, het maakt mij niet uit. Nu ben ik, sinds 6 jaar, de trotse eigenaar van een vakantie-appartement in het glooiende Zuid-Limburgse Geuldal, verreweg het mooiste fietsgebied van Nederland, op Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen.

Nu zou ik van Buitenplaats De Mechelerhof graag het mooiste fietsparadijs van Nederland willen maken. En we zijn al goed op weg! Na flink wat gelobby hebben we inmiddels vele fietsfaciliteiten op het park: afsluitbare fietsenstallingen met oplaadpunten voor elektrische fietsen, aparte privéfietskluizen voor mountainbikes en racefietsen, een prachtige afspuitplaats en sinds een aantal weken ook nog eens gloednieuwe mountainbikes en elektrische fietsen voor de verhuur.

Nu heb ik nog een aantal wensen over waar ik graag uw mening, als fietsliefhebber, over wil hebben. Ik wil u daarom vragen om een enquête in te vullen (het zal niet langer dan 5 minuten van uw tijd vergen) Klik hier om de enquête in te vullen.

Vul de enquête graag uiterlijk 15 augustus a.s. in. Als dank voor het invullen van de enquête ontvangt u van ons een 'Mechelerhof kortingsbon' van maar liefst 20% voor uw verblijf. Én bij elke 10 reacties van uw vereniging verloten we de volgende prijs:

GRATIS weekend in een 4-persoons appartement !

Alvast bedankt voor de moeite en graag tot ziens op het mooiste fietsparadijs van Nederland!

Met vriendelijke groeten,

Gerben Bouma

Nieuwstraat 8 / 2223 BR  KATWIJK / tel.nr.: 06-52370956 / mail: boumas@ziggo.nl

racefietsen.jpg
smidse_epen.jpg