Dinsdagavond hebben we de eerste spiningavond gehad in de kantine.

 
Omdat de planning was: eerst de jeugd en erna van 16 en ouder, maar Kiki als enig jeugdlid aanwezig was, zijn we met de hele groep gaan rijden.  Met een "big smile" op de spinning fiets heeft ze laten zien wat ze waard is, wat een bikkel is dat ! 
 
Het was in ieder geval een hele ervaring, ook voor de renners die altijd gewend zijn om buiten te rijden, die nu de conditie moesten meten op een spinning fiets. Coby en Carel Voges, Hans de Jong, John Grundeken en nog een aantal bikkels hebben hard gewerkt, wat hebben we een calorien verbrand deze avond.
 
We hebben de eerste avond een beetje moeten improviseren. Met dank aan Carel Voges jr, hij heeft gezorgd dat we muziek hadden. Voor aanstaande dinsdag gaan we de training goed voorbereiden. Hans Jungschlager neemt een installatie mee waar we een hoop lawaai uit krijgen. Wij gaan het weer gezellig maken en knallen op die fiets om veel calorieën te verbranden en de conditie op pijl te houden, zodat we goed de winter door komen.
 
Iedereen is welkom (leden en niet leden, jong en oud). Voor Kiki zou het heel leuk zijn als er meer jeugdleden gaan meedoen.
 
Kom dinsdagavond meedoen, goed voor de conditie en gezellig.
 
Vergeet niet om een handdoek mee te nemen, die heb je echt wel nodig!!