Geachte organisatie,

Via deze mail wil ik jullie namens de KNWU hartelijk danken voor de wijze van organiseren van het NK Jeugd 2011. Het is zeker voor renner/sters en hun supporters een onvergetelijke dag geworden.

Jullie hebben als organisatie,het nieuwe ADO stadion en de omgeving, echt goed op de kaart gezet, dank voor de ontvangst. Als organisatie werden jullie geconfronteerd met het fijt,dat er voordat er uberhaupt een wedstrijd kon worden gereden,er de nodige opstakels moesten worden aangepast. Het vele werk, van de vrijwillegers heeft er zeker toe bijgedragen, dat er rondom het stadion een perfect parcours
is gecreeërd.

De inzet van alle vrijwillegers,sponsoren,gemeente,en juryleden,heeft er toe bijgedragen dat het voor de jeugd een onvergetelijke dag is geworden, daar hebben wij veel bewondering voor. Vele hebben deze dag ervaren als een groot feest voor de jeugd. Wij hopen dat jullie deze dag zelf ook als een hoogtepunt voor alle inzet hebben ervaren,vooral sportief gezien was het een dag met veel blijde gezichten.

Nogmaals alle medewerkers,bedankt voor jullie inzet,en we hopen in de toekomst nog veel van jullie diensten gebruik te mogen maken binnen de wielersport.

Groetjes aan alle medewerkers,
Harry Smits
Jeugdcoördinator Commissie Wegsport KNWU