Kalender
Zaterdag 27 oktober: regiokampioenschap veldrijden
Kalender
Vanf eind augustus op dinsdag en zaterdag: MTB training jeugd

Jeugd

Welkom jongens en meisjes, bij de jeugdafdeling van HSK Trias. Leuk dat je meer informatie wilt hebben over jeugdwielrennen en/of mountainbiken. Je mag al beginnen in het jaar dat je 8 jaar wordt. Je hoeft niet tot je verjaardag te wachten, maar mag vanaf 1 maart meedoen. Als je zelf geen fiets hebt, hebben we een huurfiets voor je. Hier kun je drie keer gratis op rijden.

Voor het wielrennen heeft HSK Trias drie jeugdtrainers die jullie op dinsdag- en donderdagavond van 18.30u t/m 19.30u training geven. We leren jullie de meest belangrijke dingen om een goede wielrenner te worden.

Van 8 t/m 14 jaar rij je bij de jeugd.
Als je 15 of 16 jaar bent rij je bij de nieuwelingen.
Voor 17 en 18 jaar is de categorie junioren.

Vind je mountainbiken leuk of wil je het gewoon een paar keer proberen? We hebben sinds een jaar ook een MTB jeugdafdeling. Elke zaterdag van 15.00 tot 16.15u trainen we bij HSK Trias en op het Uithof MTB parcours.

De jeugdafdeling is flink aan het groeien. In 2011 waren er drie jeugdrenners (jeugd, nieuwelingen en junioren). Op dit moment zijn dat er meer dan 25.

Sommige jeugdleden rijden 'echte' wedstrijden van de KNWU, anderen rijden de miniwegwedstrijden. Allemaal met net zoveel plezier.

De miniwegwedstrijden beginnen op zondag 5 juni bij HSK Trias. Kijk onder Activiteiten > Miniwegwedstrijden voor de kalender en andere informatie.