Kalender
zaterdag 2 december:
regiocross en jeugd MTB

MTB jeugd clinic

Op 17 december hadden we een fantastische MTB jeugd clinic met 14 nieuwe jongens en meisjes!

In 2017 organiseert HSK Trias weer allerlei MTB activiteiten voor de jeugd. Hou de website in de gaten.

 

Afbeelding

Beginners

Op zaterdag 17 december organiseerde HSK Trias in samenwerking met MTB FUN een jeugd MTB clinic. Tijdens deze clinic maakten 14 jongens en meisjes kennis met basis vaardigheden die je als mountainbiker nodig hebt. “De meeste kinderen hadden nog nooit op een mountainbike gereden. Remmen, schakelen en afdalen zijn de eerste vaardigheden die we oefenen. Als je dat goed leert, heb je daar later heel veel profijt van,” aldus Marco, mountainbike jeugdtrainer bij HSK Trias. Na de basis vaardigheden is de groep onder begeleiding van een aantal trainers over het mountainbike parcours in de Uithof gereden, een hele belevenis voor de nieuwkomers!

Pas op de trap!

Bij terugkomst op het HSK Trias terrein stond er nog een beproeving op het programma: een trap met 10 treden afrijden. “Het is iedereen gelukt! Echt een prestatie voor kinderen die voor het eerst op een mountainbike rijden,” aldus Ina, hoofd van de jeugdafdeling bij HSK Trias. Onder het genot van een hapje en drankje in de HSK Trias kantine konden we maar een ding concluderen: het was een zeer geslaagde dag! Dank voor iedereen die daar aan heeft bijgedragen. 

 

MTB-en en lid worden
Elke zaterdag hebben we een MTB training voor de jeugd. Lid worden kost 55 euro voor een heel jaar waarmee je direct verzekerd bent als je (af en toe) meetraint, wedstrijden rijdt of aan een van onze activiteiten deelneemt. En dat alles onder begeleiding van ervaren mountainbikers! Een vliegende start voor de mountainbike enthousiasteling!

Bij voldoende interesse organiseren we in 2017 weer MTB clinics. Vul het onderstaande formulier in en we houden u op de hoogte van de volgende clinic.

 

Partner