Kalender
Iedere zaterdag MTB training

Mededelingen

13-03-2020

Beste leden,

In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan is er vanuit de KNWU een advies gekomen om alle clubactiviteiten tot eind van de maand op te schorten. Als bestuur hebben wij besloten om hierin mee te gaan wat inhoud dat het clubgebouw/parcours dicht blijft tot het eind van de maand en er geen activiteiten worden georganiseerd vanuit de vereniging (incl. spinning, biljarten, vergaderingen, toeren, trainingen en wedstrijden).

Wij zullen jullie op de hoogte houden van eventuele maatregelen na 31 maart.

Verder is de penningmeester inmiddels druk bezig om de financiele rapportage van 2019 rond te krijgen. Deze rapportage zullen wij eerst in het bestuur bespreken. De planning is om voor eind maart de uitnodging inclusief de stukken te versturen voor de ALV die we op 20 april willlen houden. Dus reserveer die datum alvast in je agenda.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Bram Mens

23-02-2020

De vossenjacht van zondag 23 februari is afgelast. De prijsuitreiking gaat om 12 uur wel door.

08-02-2020

De vossenjacht van zondag 9 februari gaat in verband met de verwachte storm niet door.

31-01-2020
25-01-2020

Beste allemaal,

Heb je nog oude schoenen die te klein zijn? Of toe aan een setje nieuwe handschoenen? Kom dan naar de schoenenbeurs!

Voor wie?
Alle jeugd van Trias

Hoe werkt het?
Je kunt je eigen oude schoenen verkopen en weer schoenen van anderen kopen. Jij bepaalt de prijs en wij zorgen voor de administratie!

Passen je schoenen nog prima? Alsnog een reden om te komen! Dankzij een donatie van de Cube Store hebben we heel veel setjes handschoenen te koop voor een spotprijsje!!

Waar/wanneer?
Vrijdag 6 maart
18:30 inloop
Kantine HSK Trias

Heb je nog vragen?
Stel ze gerust!

Tot dan!
Jako, Sander en Anne

01-09-2019

Het clubkampioenschap gaat in verband met te weinig aanmeldingen dit jaar niet door. De BBQ gaat op 15 september wel door. Vanaf 16.00 uur.
De BBQ is voor leden gratis. Niet-leden betalen 5 euro. Drankjes zijn voor eigen rekening. Geef bij de aanmelding door als je vegetarisch eet.
Opgeven bij Peter Mulder voor 5 september a.s.: muldersenior@ziggo.nl

05-07-2019

Beste leden,

Om iedereen extra informatie te kunnen geven over de komende periode hierbij een extra nieuwsbrief.
 

Clubkampioenschap & BBQ
Er is gekozen om het clubkampioenschap en de BBQ te verplaatsen naar zondag 15-09-2019. Dit heeft aantal belangrijke redenen waarbij potentieel deelnemersaantal groter is in september. Daarnaast is dan de vernieuwing van ons parcours klaar en kan dit gevierd worden met de vereniging.
De BBQ is voor leden gratis, introducés (niet leden) betalen €5. Drinken is op eigen rekening. Wil je 15 september meedoen? Meld je dan voor 01-09-2019 aan bij muldersenior@ziggo.nl. Wij hopen zo veel mogelijk leden te verwelkomen!

Parcours & zomersluiting
Deze zomer zal in het teken staan van grootschalig onderhoud aan het parcours. Het asfalt wordt volledig vernieuwd, er worden een aantal bochten aangepast waardoor ze makkelijker worden, er worden voorbereidingen voor de verlichting aangebracht en het parcours wordt op het lange rechte stuk (langs de jurywagen) versmald zodat er een wandelpad komt naar de kantine. De verwachting is dat de werkzaamheden in de 2e helft van juli zullen starten. Het parcours wordt dan bestempeld als bouwterrein en is dus niet meer toegankelijk. Toerders zullen dan verzamelen bij het hek. Voordat de werkzaamheden zullen starten moeten de containers en de jurywagen worden leeggeruimd. Na afloop moet dat weer allemaal terug worden gezet. Wanneer dat gaat gebeuren weten we nog niet precies maar we doen dan graag een beroep op iedereen om daarbij te helpen.
Met z'n allen is het zo gebeurd!

Ledenaantal
Het ledenaantal van HSK Trias is de laatste jaren flink toegenomen, en de vereniging probeert deze stijgende trend voort te kunnen zetten. In onderstaande grafiek is het verloop van ons ledenbestand weergegeven vanaf 2012. Het ledenaantal van 2019 is de stand per 24-06-2019.

Afbeelding

Vacatures
Voor de sociale veiligheid commissie is inmiddels één kandidaat aangemeld. Voor de tweede rol binnen deze commissie is nog een plek vrij dus meld je aan bij interesse!
Voor de kantine commissie zijn wij nog steeds naarstig op zoek naar kandidaten. Heb jij interesse om hierin deel te nemen? Laat het dan zo snel mogelijk weten via secretaris@hsktrias.nl . De vacature is omschreven zoals het plan er nu ligt. Mocht jij een idee hebben en dit willen leiden dan kan dit uiteraard ook besproken worden.
Voor de vacature teksten verwijs ik jullie door naar de voorgaande nieuwsbrief.

13-06-2019

Vorige week waren de Mini Wegwedstrijden bij HSK Trias. Dit zijn wedstrijden voor jeugdrenners die geen KNWU wedstrijden rijden.

Quino van RWC Ahoy' heeft een leuke video gemaakt van zijn voorbereiding en wedstrijd.