Kalender
Zondag 28 april: Haagse Wielerdag
Kalender
Vanaf april op dinsdag en zaterdag: MTB training jeugd

Mededelingen

18-04-2019

Maandag 22 april (2e paasdag) gaan we naar Limburg. Het vertrek vanaf de parkeerplaats bij de tramhalte van De Uithof is om 7.00u. Rond 10.00u wordt er verzameld bij Hotel Le Baroudeur in Valkenburg. Aanmelden kan bij Wendy Lisser.

17-04-2019

Op woensdag 22 mei 2019 organiseert Stichting Wieleracademie Lansingerland i.s.m. Stichting Wielerpromotie Het Groene Hart het District Kampioenschap Tijdrijden Zuid-Holland en het Regiokampioenschap Tijdrijden Noord- en Zuid-Holland voor vrouwen.

De tijdrit wordt verreden in de Eendragtspolder te Zevenhuizen. In dit mooie natuurgebied is een parcours van 5,4 km uitgelegd.

https://afstandmeten.nl/index.php?id=2360139&key=&kmStep=1&metric=km&mapTypeIds=

Inmiddels is de inschrijving geopend. Er kan worden ingeschreven via mijnknwu.knwu.nl.

Alle informatie over deze wedstrijden staat op https://www.dktijdrijdenzuidholland.nl/.

15-04-2019

Algemene Ledenvergadering H.S.K. Trias

Datum maandag 29-04-2019
Locatie Kantine H.S.K. Trias
Aanvang 20.00 uur

 

Agenda:

 1. Opening door de voorzitter

 2. Vaststellen agenda (verslag ALV 12 november 2018)

 3. Huishoudelijk reglement (LINK)

 4. Parcours & Verlichting

 5. Kleding

 6. Vertrouwenspersoon (Annelot Storm)

  1. Proces

  2. Gedragsregels (zie Huishoudelijk reglement)

  3. Vacature (zie bijlage profiel NOC*NSF)

 7. Technische commissie (Henk van Weers):

  1. Jeugd commissie

  2. Haags Sportkwartier

  3. Join The Race

  4. Club Kampioenschap

  5. Trainingsavonden dinsdag & donderdag

 8. Sponsor commissie (Ivar Bosten):

  1. Sponsor nieuws

  2. Club van 50

 9. Rondvraag

 10. Sluiting

25-03-2019
Afbeelding
16-03-2019
Afbeelding

HSK Trias-Mooi Jong Cycling Team wil de lijn van De Ster van Zwolle met een tweede en een derde plaats voor respectievelijk Raymond Kreder en André Looij en een achtste plaats voor Johim Ariesen graag doortrekken. De formatie kan in sommige perioden over deze en andere oud-profs beschikken.

“De mannen hebben het in De Ster van Zwolle met twee podiumplaatsen keurig gedaan’’, geeft ploegleider van HSK Trias Marco Riemen aan de ambities van de Haagse wielerclub niet onder stoelen of banken te willen steken. ‘Marco Riemen kan dit seizoen beschikken over de clubleden Tim Ariesen, Michel Kreder (beiden Ningxia Sports Lottery-Livall), Raymond Kreder (Team UKYO) en André Looij (Taiyuan Miogee CT).

De equipe van HSK Trias-Mooi Jong Cycling Team is enkele weken geleden met een goed gevoel uit het trainingskamp in het Spaanse Girona gekomen. ‘’We hebben op Campo Bicicleta van Paul Kneppers een topweek gehad met daarin verwerkt een trainingswedstrijd waarin Frenky van de Vorst een derde plaats heeft behaald. Het belangrijkste was dat de afspraken in de koers goed zijn uitgevoerd. We hebben elke dag zo’n vier tot vijf uur intensief kunnen trainen.’’

De Haagse wielervereniging rijdt een goed programma voor zowel de elite/beloften als voor de beloften met onder meer de Dorpenomloop door Drenthe, Omloop van de Braakman, de Houtse Linies en een aantal Belgische koersen. ‘’Daarnaast zijn we voor de meeste wedstrijden in de Nederlandse Loterij topcompetitie uitgenodigd, rijden we de Nederlandse Loterij clubcompetitie en de beloftencompetitie. Alle renners kunnen goed aan hun trekken komen.’’

Selectie HSK Trias-Mooi Jong Cycling Team 2019: Tim Ariesen, Michel Kreder, André Looi, Raymond Kreder, Johim Ariesen, Mitchell Huenders,  Robin Wennekes, Carlo van den Berg, Marvin van Spronsen, Steven Stenekes, Bradley Soden, Jens Verhagen, Lehvi Braam, Michal Pustula, Robbert Jan Mol, Stefan Wolffenbuttel, Niels Immerzeel, Niels Overvoorde, David van den Berg. Rienk Engele, Tom Jansen, Eddy Godde, Frenky van de Vorst, Timo Verbeek, Raymond Splinter en Tim de Koning

Bron: https://knwucompetities.nl/hsk-trias-kan-over-oud-profs-beschikken/

04-02-2019

TOER INFOAVOND HSK TRIAS

Maandag 25 februari
19.30u: koffie
20.00u: aanvang

Voor Trias-leden en andere gegadigden

Afbeelding
Afbeelding
20-01-2019
Afbeelding

Zaterdag 23 februari is er een baanclinic voor leden van HSK Trias. Dit wordt gehouden op het Velodrome in Amsterdam. De kosten voor het huren van een fiets is 11 euro. Daarnaast wordt er tussen de €2,50 en €5 voor trainerskosten gerekend.

We huren een zeer ervaren en gediplomeerd baantrainer in.

Wielerbaan Velodrome - Sloten: http://www.velodrome-amsterdam.nl/tarieven.php

Voor meer technische info en aanmelden: Henk van Weers henkvanweers@casema.nl 

15-12-2018

Zondag 16 december organiseert AV Sparta, de atletiekverniging uit het Zuiderpark, een wedstrijd in De Uithof. Er wordt gelopen over het mountainbikeparcours. De start en finish is op ons wielerparcours. Er wordt gebruik gemaakt van het deel tussen de ingang en de jurywagen. Houd hier rekening mee als je voor en na de vossenjacht het parcours op komt. Houd ook rekening met de lopers in het park.

Vanaf 9.30u kunnen er geen auto's meer het parcours op. Er kan wel worden geparkeerd op de parkeerplaats bij de tramhalte.

Website AV Sparta