Kalender
Iedere zaterdag MTB training

Mededelingen

01-09-2019

Het clubkampioenschap gaat in verband met te weinig aanmeldingen dit jaar niet door. De BBQ gaat op 15 september wel door. Vanaf 16.00 uur.
De BBQ is voor leden gratis. Niet-leden betalen 5 euro. Drankjes zijn voor eigen rekening. Geef bij de aanmelding door als je vegetarisch eet.
Opgeven bij Peter Mulder voor 5 september a.s.: muldersenior@ziggo.nl

05-07-2019

Beste leden,

Om iedereen extra informatie te kunnen geven over de komende periode hierbij een extra nieuwsbrief.
 

Clubkampioenschap & BBQ
Er is gekozen om het clubkampioenschap en de BBQ te verplaatsen naar zondag 15-09-2019. Dit heeft aantal belangrijke redenen waarbij potentieel deelnemersaantal groter is in september. Daarnaast is dan de vernieuwing van ons parcours klaar en kan dit gevierd worden met de vereniging.
De BBQ is voor leden gratis, introducés (niet leden) betalen €5. Drinken is op eigen rekening. Wil je 15 september meedoen? Meld je dan voor 01-09-2019 aan bij muldersenior@ziggo.nl. Wij hopen zo veel mogelijk leden te verwelkomen!

Parcours & zomersluiting
Deze zomer zal in het teken staan van grootschalig onderhoud aan het parcours. Het asfalt wordt volledig vernieuwd, er worden een aantal bochten aangepast waardoor ze makkelijker worden, er worden voorbereidingen voor de verlichting aangebracht en het parcours wordt op het lange rechte stuk (langs de jurywagen) versmald zodat er een wandelpad komt naar de kantine. De verwachting is dat de werkzaamheden in de 2e helft van juli zullen starten. Het parcours wordt dan bestempeld als bouwterrein en is dus niet meer toegankelijk. Toerders zullen dan verzamelen bij het hek. Voordat de werkzaamheden zullen starten moeten de containers en de jurywagen worden leeggeruimd. Na afloop moet dat weer allemaal terug worden gezet. Wanneer dat gaat gebeuren weten we nog niet precies maar we doen dan graag een beroep op iedereen om daarbij te helpen.
Met z'n allen is het zo gebeurd!

Ledenaantal
Het ledenaantal van HSK Trias is de laatste jaren flink toegenomen, en de vereniging probeert deze stijgende trend voort te kunnen zetten. In onderstaande grafiek is het verloop van ons ledenbestand weergegeven vanaf 2012. Het ledenaantal van 2019 is de stand per 24-06-2019.

Afbeelding

Vacatures
Voor de sociale veiligheid commissie is inmiddels één kandidaat aangemeld. Voor de tweede rol binnen deze commissie is nog een plek vrij dus meld je aan bij interesse!
Voor de kantine commissie zijn wij nog steeds naarstig op zoek naar kandidaten. Heb jij interesse om hierin deel te nemen? Laat het dan zo snel mogelijk weten via secretaris@hsktrias.nl . De vacature is omschreven zoals het plan er nu ligt. Mocht jij een idee hebben en dit willen leiden dan kan dit uiteraard ook besproken worden.
Voor de vacature teksten verwijs ik jullie door naar de voorgaande nieuwsbrief.

13-06-2019

Vorige week waren de Mini Wegwedstrijden bij HSK Trias. Dit zijn wedstrijden voor jeugdrenners die geen KNWU wedstrijden rijden.

Quino van RWC Ahoy' heeft een leuke video gemaakt van zijn voorbereiding en wedstrijd.

31-05-2019

In verband met de zomervakantie en onderhoud aan het parcours is er van maandag 29 juli t/m zondag 25 augustus een zomerstop.

29-04-2019

Bram Mens heeft de Haagse Wielerdag bij de amateurs gewonnen. Tom de Vreede en Marino Noordam waren de nummer twee en drie.

Uitslag amateurs

1 Bram Mens
2 Tom de Vreede
3 Marino Noordam
4 Huib Smit
5 Thijs Bon
6 Tim Breugem
7 Jurjun van der Velde
8 Patrick de Jong
9 Martijn Broekman
10 Arian Oosthoek
11 Martijn de Groot
12 Joren Bronkhorst
13 Gert van der Grijn
14 Rick Veenhoven
15 Luuk Vollebregt
DNF   Floris Vletter

 

Uitslag sportklasse

1 Bastian de Jong
2 Jeffrey van den Hoven
3 Marcel Klapwijk
4 Theo Roelofs
5 Laurens Koster
6 Eric van Leijen
7 André Mook
8 Edwin Vrauwdeunt
9 Coen Beckers
10 Erwin Nieuwenhuizen
11 John Bot
12 Jeroen Wieringa
13 Hans Schelvis
14 Maurice de Keijzer
15 Frank Sikking
16 Eibert van 't Hof
17 Marco Andeweg
18 Guido Smit
19 Jasper de Kort
20 Harmen Land
21 Fedor Hes
22 Kees van Prooijen
23 Gerard Adelaar
24 Robert van Rhijn
25 Mark van der Weide
DNF   Wilfred Harbers
DNF   Peter Kraaijvanger
DNF   Remko van der Gaag

 

Uitslag basisleden

1 Michiel Vos
2 Marc Stouten
3 Hans Meerbeek
4 Boy Rueck
5 Erwin van Dam
6 Mark Verbeek
7 Lex Meerman
8 William van Rijswijk
9 Jarno Terwindt
10 Jasper Ruijgrok
DNF   Michael Pijnenburg
DNF   Willem-Jan Nuis
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
18-04-2019

Maandag 22 april (2e paasdag) gaan we naar Limburg. Het vertrek vanaf de parkeerplaats bij de tramhalte van De Uithof is om 7.00u. Rond 10.00u wordt er verzameld bij Hotel Le Baroudeur in Valkenburg. Aanmelden kan bij Wendy Lisser.