Kalender
Zondag 3 maart: Haags Regiokampioenschap
Kalender
Zaterdag 9 maart: Ronde van Zuid-Holland
Kalender
Vanaf april op dinsdag en zaterdag: MTB training jeugd

Mededelingen

04-02-2019

TOER INFOAVOND HSK TRIAS

Maandag 25 februari
19.30u: koffie
20.00u: aanvang

Voor Trias-leden en andere gegadigden

Afbeelding
Afbeelding
20-01-2019
Afbeelding

Zaterdag 23 februari is er een baanclinic voor leden van HSK Trias. Dit wordt gehouden op het Velodrome in Amsterdam. De kosten voor het huren van een fiets is 11 euro. Daarnaast wordt er tussen de €2,50 en €5 voor trainerskosten gerekend.

We huren een zeer ervaren en gediplomeerd baantrainer in.

Wielerbaan Velodrome - Sloten: http://www.velodrome-amsterdam.nl/tarieven.php

Voor meer technische info en aanmelden: Henk van Weers henkvanweers@casema.nl 

15-12-2018

Zondag 16 december organiseert AV Sparta, de atletiekverniging uit het Zuiderpark, een wedstrijd in De Uithof. Er wordt gelopen over het mountainbikeparcours. De start en finish is op ons wielerparcours. Er wordt gebruik gemaakt van het deel tussen de ingang en de jurywagen. Houd hier rekening mee als je voor en na de vossenjacht het parcours op komt. Houd ook rekening met de lopers in het park.

Vanaf 9.30u kunnen er geen auto's meer het parcours op. Er kan wel worden geparkeerd op de parkeerplaats bij de tramhalte.

Website AV Sparta

15-10-2018

Er heerst onder de controleurs bij de vossenjacht een geheimzinnige oogziekte. Mogelijk heeft het te lang kijken naar de renners of het te lang zoeken naar de juiste stempelplaats ertoe geleid dat sommige controleurs letterlijk in den blinde maar wat in de rondte stempelen. Elke vosblinde controleur verzocht ik vriendelijk om hogerop te stempelen. Sommigen lukte het om zelfs vier keer op mijn arm te stempelen alvorens zij het karton op mijn mouw ontwaarden waar de stempel op hoort te staan. Tip voor Peter: voorzie de kaartjes voortaan ook van brailleschrift. Of nog beter: voorzie de renners van een streepjescode op hun borst. Dan hoeven de controleurs alleen maar te scannen en staat na afloop van de rit niet mijn hele arm onder de stempels.

René Kropman

Afbeelding
15-10-2018

ALGEMENE  LEDENVERGADERING MAANDAG 12 NOVEMBER 2018    
KANTINE  H.S.K.  TRIAS  –  AANVANG  20.00  UUR
    
A  G  E  N  D  A  :    
   
1.    Opening door de voorzitter
2.    Vaststellen agenda
2a.    Veiligheid/Intimidatie (Annelot Storm)
     Huishoudelijk reglement
2b.    Activiteiten 2019
2c.    Verlichting/ontsluiting parcours
2d.    (AVG) Algemene Verordening Gegevensbescherming
3.    Goedkeuren Notulen ALV van 09 april 2018
4.    Info Penningmeester:
    Begroting 2019
    Contributie voorstel voor 2019
5a.    Technische commissie
5b.    Kantine commissie
5c.    Sponsor/PR commissie (Ride Like a Pro)
5.d    Parcours commissie
6.    Bestuurssamenstelling
    Voorzitter Hans de Jong heeft te kennen gegeven om als interim voorzitter te stoppen
    Voorstel aan ALV om Jan Blok als voorzitter en Henk van Weers als voorzitter. Bram
    Mens stelt zich verkiesbaar als secretaris.
Technische commissie te benoemen.
7.    Rondvraag
8.    Sluiting

20-09-2018

Overlijden Hans den Boer – 17 september 2018

Afgelopen dinsdag bereikte ons het droevige nieuws dat onze clubgenoot Hans den Boer tijdens het hardlopen is getroffen door een hartstilstand. Nieuws dat moeilijk te bevatten is. Hans was een sporter pur sang. Of het nu met een bal was of zonder; Hans kon het allemaal. En hij was er vaak nog goed in ook. Een multitalent, zoals een van zijn goede vrienden hem noemt. In die zin had hij het juiste beroep bij zijn fysiek gekozen.

Hans stond nog midden in het leven; als vader, als vriend, als fietsmaat, maar ook als docent aan ROC Mondriaan, waar hij de hele dag met zijn leerlingen mee sportte alsof het niets was. Acht weken geleden was hij met zes fietsvrienden in de Alpen, waar hij naast het fietsen met een van zijn vrienden op een rustdag de Col du Glandon op wandelde. Rustdagen en Hans gingen niet samen. Hans leefde het leven, dat hem zeker niet spaarde, maar hij was altijd positief en opgewekt. Hij stond altijd klaar voor zijn zoon voor wie hij alles opzijzette, werkte hard, met hart voor zijn leerlingen en het docentenvak, was belangstellend naar anderen, altijd in voor een “gezellig rondje” na het toeren op het terras van Trias, maar evenzo fanatiek tijdens de jaarlijkse vossenjachten, waar hij het spel met flair en honderd procent inzet speelde. Hans reed tijdens een inhaalmanoeuvre eens zo hard op een bruggetje af, waarbij hij veinsde dat hij er zonder afstappen onder door zou rijden, dat je gezworen zou hebben dat hij zich te pletter zou fietsen. En dan die jongensachtige grijns, nadat hij met deze stunt zijn slag geslagen had…

Hans… Een unieke, eigenzinnige en levenslustige sportmens op een racefiets met een ligstuurtje. Wars van de zogenaamde wieleretikette (“Hans, zou je dat opzetstuurtje er niet eens afhalen?”). Lachend om waarschuwingen uit het toerpeloton (“Handen aan het stuur Hans!”). Nu heeft hij zijn stuur voorgoed losgelaten. We gaan hem vreselijk missen.

Afbeelding
Afbeelding
18-09-2018

Afgelopen zaterdag is weer de jaarlijkse viswedstrijd gehoude. Helaas waren er slechts zeven deelnemers. Er is gevist onder zeer goede omstandigheden. Tot de laatste minuut bleef het spannend omdat er 5 deelnemers waren die kans maakten op de 1e plek. Na het eindsignaal werd de uitslag duidelijk

Er zijn slechts in totaal 10 maatse vissen gevangen. John Hundman ving met 37 cm de grootste vis.

De uitslag

1e Richard Mulder: 66 cm
2e John Hundman: 56 cm
3e Erwin Broug: 51 cm
4e Mitchel Mulder: 38 cm
5e William v. Rijswijk: 20 cm

Helaas had Hennie Hundman een baars gevangen die volgens de reglementen niet meetelde. Haar zus Marga heeft alleen van het mooie weer genoten en niets gevangen.

01-08-2018

Op dinsdag 25 september beginnen de spinningtrainingen, die op dinsdag- en donderdagavond gegeven worden. Op dinsdag rijdt de eerste groep van 19.00u t/m 20.00u en de tweede groep van 20.00u t/m 21.00u. Op donderdag is het van 18.30u t/m 19.30u.

De kosten voor het spinningseizoen zijn € 25 voor leden en € 35 voor niet-leden. Aanmelden kan bij info@fotocavo.nl. Geef daarbij je voorkeursdag en -tijd op, dan gaan we proberen iedereen in de gewenste groep in te delen.