Kalender
Zaterdag 27 oktober: regiokampioenschap veldrijden
Kalender
Vanf eind augustus op dinsdag en zaterdag: MTB training jeugd

Clubkampioenschappen 2016

>> Inschrijven clubkampioenschap <<

Na het super geslaagde evenement van vorig jaar worden op zondag 28 augustus dit jaar wederom de clubkampioenschappen georganiseerd met aansluitend een gezellige BBQ voor alle leden! Meedoen is belangrijker dan winnen daarom willen wij ook dit jaar hier een echt verenigingsevenement van maken. Ieder lid met een KNWU basislidmaatschap (en wie heeft die niet?) kan op zijn of haar niveau meedoen. Kan je echt niet meedoen met declubkampioenschappen dan ben je uiteraard ook welkom op de BBQ. Geef je zo snel mogelijk (uiterlijk 23 augustus!) op door op onderstaande button te klikken.

Omdat de BBQ deels wordt gesponsord door JUMBO De Stede is deze gratis voor leden, niet leden betalen 5 euro pp. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Het clubkampioenschap is voor iedereen! Het clubkampioenschap wordt verreden als een omnium. Een tijdrit en een rit in lijn. Over de uitslagen van deze twee onderdelen wordt een klassement opgemaakt en de winnaar van dat klassement is clubkampioen. Bij gelijke stand is de uitslag van de tijdrit doorslaggevend. We willen van deze dag echt een verenigingsevenement maken en zouden het leuk vinden als echt alle categorieën meedoen, inclusief de dames toerders. We houden daar ook rekening mee in het programma en als je wat parcours ervaring wilt opdoen en goede tips wil krijgen kom dan naar één of meerdere vrije trainingen op dinsdagavond (vanaf 16 augustus).

Het programma voor 28 augustus ziet er als volgt uit:
12:30 uur Tijdrit over 1 grote ronde (1,5 km)
Startlijsten worden in de kantine en bij de jury wagen opgehangen.
14:00 uur Rit in lijn
14:00 Jeugd categorie 5 en 6, 12 grote rondes
14:01 Jeugd categorie 3 en 4, 6 grote rondes
14:02 Jeugd categorie 1 en 2, 3 grote rondes
14:45 Junioren, Amateurs, Sportklasse 40 km
14:46 Jeugd categorie 7, Nieuwelingen 30 km
15:45 A Toerders 30 km (vergelijkbaar met de B groep van de Vossenjacht)
15:46 B Toerders 25 km (vergelijkbaar met de mannen C groep van de Vossenjacht)
15:47 Dames Toerders 20 km
 
Ongeveer 17:00 start BBQ
 
Tijdens BBQ uitreiking prijzen.

 

>> Inschrijven clubkampioenschap <<