Kalender
Donderdag in september: crosstraining vanaf 19.00u
Kalender
Iedere zaterdag MTB training

Ronald Greep

Geboren: 18-08-1984, Maassluis
Woonplaats: Maasland
Racedagen in 2016: 45 (tot half september)
Bijnaam: Greep

De 32-jarige Ronald Greep, reed afgelopen seizoen bij de amateurploeg van De Spartaan. Greep is een laatbloeier, want hij rijdt pas sinds 2 jaar wedstrijden. We schrijven het jaar 2006. Greep is van mening dat hij nodig aan zijn conditie moet gaan werken en meldt zich aan bij een toerploegje uit Maasland. Als hij in mei 2015 zijn wedstrijddebuut maakt in de Ronde van Heusdenhout, merkt hij dat hij goed mee kan in het peloton en dat de vele uren training vruchten afwerpen. Op 25 juni 2016 wint hij zijn eerste wedstrijd bij de amateurs in Sliedrecht. Hierna volgt vrij snel een tweede overwinning in de Ronde van Rijswijk in juli van dit jaar.
Ronald geeft zelf de voorkeur aan het rijden van klassiekers, maar kijkt als toeschouwer het liefst naar criteriums. Naast het rijden op de racefiets, is hij ook regelmatig op de mountainbike, beach bike of motor te zien. Als hij niet rijdt en crost, werkt hij in de bouw bij een aannemersbedrijf in Maasland of slaapt hij.
Voor 2017 stelt hij zich als doel een aantal mooie klassiekers zo goed mogelijk uit te rijden en er samen met de ploeg een mooi seizoen van te maken. Daarbij zijn “samenwerking” en “gezelligheid” voor Ronald de belangrijkste voorwaarden om dit doel te verwezenlijken.

(Klik op de foto voor een vergroting)