Kalender
Zaterdag 27 oktober: regiokampioenschap veldrijden
Kalender
Vanf eind augustus op dinsdag en zaterdag: MTB training jeugd

Clinics

Ladies only

Het aantal vrouwelijke Triasleden groeit de laatste jaren gestaag en daar zijn wij erg trots op. Wij willen vrouwen met een racefiets in en rond Den Haag samen brengen en kennis laten maken met de georganiseerde wielersport. Daarom organiseren we sinds 2014 in de maand mei de jaarlijkse Dames Clinic.

Deze clinic van drie avonden bestaat uit oefeningen om de basis van het rijden op een racefiets onder de knie te krijgen; remmen, sturen, bochten nemen en rijden in een groep. In de eerste clinic kijken we naar en werken we aan jouw fietshouding, zorgen we dat jouw fiets in orde is (techniek en afstelling), oefen je met klikpedalen en het kiezen van de juiste versnelling. In de tweede clinic wordt aandacht besteed aan bochtentechniek en veilig fietsen in een groep. In de derde en laatste clinic brengen we al het geleerde in praktijk , oefenen we verder met het fietsen in een groep en leer je wat de rol van de wegkapitein is.

Alle clinics worden begeleid door gediplomeerde instructeurs op ons prachtige parcours bij De Uithof in Den Haag. Deelname is gratis en vrijblijvend. Je hoeft geen lid te zijn om aan een clinic te mogen deelnemen.

Geïnteresseerd?

Stuur een bericht via het contactformulier en hou onze Facebookpagina in de gaten voor het actuele aanbod.

De komende clinics worden georganiseerd op:

woensdag 23 mei, 19.00-21.00 uur
woensdag 30 mei, 19.00-21.00 uur
zaterdag 2 juni, 10.00-13.00 uur

Aanmelden kan via onze Facebook pagina of via het formulier dat hieronder staat.