Kalender
Iedere zaterdag MTB training

Dames

Afbeelding

Op dinsdagavond 17 mei, 24 mei en 31 mei organiseert wielervereniging HSK Trias in Den Haag weer haar jaarlijkse clinic voor dames. HSK Trias wil dames met een racefiets in en rond Den Haag samen brengen en organiseert gezamenlijke trainingen en mooie toertochten. Het aantal dames dat lid is van HSK Trias groeit ieder jaar gestaag en daar zijn wij reuze trots op! HSK Trias is een gezellige vereniging en organiseert tal van activiteiten jaarlijks, zowel competitief als recreatief.

De clinic zal bestaan uit oefeningen om de basis van het rijden op de racefietsen onder de knie te krijgen zoals remmen, sturen, bochten nemen en in de groep rijden. 
In de 1e week gaan we werken aan een goede houding op de fiets, zorgen dat de fiets in orde is, oefenen met inklikken en gaan we kijken naar de juiste versnelling. In de 2e week gaan we werken aan de bochten techniek en en veilig in de groep fietsen. In de 3e week gaan we verder oefenen met het veilig in de groep fietsen en wat de rol van de wegkapitein is. 
Dit gebeurt allemaal onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs op het prachtige parcours van HSK Trias bij de Uithof in Den Haag.

Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van HSK Trias om mee te mogen doen.

Afbeelding
Afbeelding